Dubai
Bästa tiden att åka Dubai, Förenade Arabemiraten

Bästa tiden att åka Dubai, Förenade Arabemiraten

Den bästa tiden att åka till Dubai i Förenade Arabemiraten är av Januari till och med Juni och Augusti till och med December, under vilken du har en een angenäm tot väldigt het temperatur och ingen till knappt nederbörd. Den högsta medeltemperaturen i Dubai är 40°C i Juli och den lägsta är 23°C i Januari. Vattentemperaturen är mellan 23°C och 35°C. Vädret och klimatet i Dubai är lämpligt för en stadsresa.

Den genomsnittliga klimatsiffran för Dubai är på 9,1. Detta baseras på flera olika faktorer såsom medeltemperaturer, sannolikheten för nederbörd och andra människors väderupplevelser.

På ön Dubai förekommer arida klimat. Dagstemperaturen är varm till het, samtidigt som det även kan vara kallt om nätterna. Det kommer inte att regna här inom den närmaste tiden. Om du vill veta vad medeltemperaturen i Dubai är eller när största delen av regnet eller snön faller, kan du hitta det nedan. Så är du väl förberedd. Våra genomsnittliga månatliga klimatuppgifter är baserade på data från de senaste 30 åren.

Klimat Dubai per månad

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
23°C 25°C 27°C 31°C 36°C 38°C 40°C 39°C 38°C 34°C 30°C 25°C
4
mm
4
mm
9
mm
2
mm
0
mm
0
mm
0
mm
1
mm
0
mm
1
mm
6
mm
3
mm