Förenade Arabemiraten
Bästa tiden att åka Förenade Arabemiraten

Bästa tiden att åka Förenade Arabemiraten

Den bästa tiden att åka till Förenade Arabemiraten är av Januari till och med Juni och September till och med December, under vilken du har en een angenäm tot väldigt het temperatur och ingen till knappt nederbörd. Den högsta medeltemperaturen i Förenade Arabemiraten är 40°C i Juli och den lägsta är 24°C i Januari. Vädret och klimatet i Förenade Arabemiraten är lämpligt för en solsemester.

Den genomsnittliga klimatsiffran för Förenade Arabemiraten är på 9,0. Detta baseras på flera olika faktorer såsom medeltemperaturer, sannolikheten för nederbörd och andra människors väderupplevelser.

På ön Förenade Arabemiraten förekommer arida klimat. Dagstemperaturen är varm till het, samtidigt som det även kan vara kallt om nätterna. Det kommer inte att regna här inom den närmaste tiden. Om du vill veta vad medeltemperaturen i Förenade Arabemiraten är eller när största delen av regnet eller snön faller, kan du hitta det nedan. Så är du väl förberedd. Våra genomsnittliga månatliga klimatuppgifter är baserade på data från de senaste 30 åren.

Klimat Förenade Arabemiraten per månad

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
24°C 25°C 28°C 32°C 37°C 39°C 40°C 40°C 38°C 35°C 30°C 25°C
1
mm
2
mm
3
mm
3
mm
0
mm
0
mm
0
mm
2
mm
0
mm
1
mm
1
mm
1
mm