Taba Heights
Bästa tiden att åka Taba Heights, Egypten

Bästa tiden att åka Taba Heights, Egypten

Den bästa tiden att åka till Taba Heights i Egypten är av Februari till och med November, under vilken du har en een angenäm tot het temperatur och ingen till knappt nederbörd. Den högsta medeltemperaturen i Taba Heights är 35°C i Juli och den lägsta är 17°C i Januari. Vattentemperaturen är mellan 21°C och 27°C. Vädret och klimatet i Taba Heights är lämpligt för en solsemester.

Den genomsnittliga klimatsiffran för Taba Heights är på 9,2. Detta baseras på flera olika faktorer såsom medeltemperaturer, sannolikheten för nederbörd och andra människors väderupplevelser.

På ön Taba Heights förekommer arida klimat. Dagstemperaturen är varm till het, samtidigt som det även kan vara kallt om nätterna. Det kommer inte att regna här inom den närmaste tiden. Om du vill veta vad medeltemperaturen i Taba Heights är eller när största delen av regnet eller snön faller, kan du hitta det nedan. Så är du väl förberedd. Våra genomsnittliga månatliga klimatuppgifter är baserade på data från de senaste 30 åren.

Klimat Taba Heights per månad

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
17°C 20°C 23°C 27°C 31°C 34°C 35°C 35°C 33°C 29°C 23°C 19°C
4
mm
3
mm
2
mm
1
mm
1
mm
0
mm
0
mm
0
mm
1
mm
1
mm
1
mm
1
mm